Vintersolhverv

Vintersolhverv

Ikke at det her overhovedet er forfatter-relateret, men I skal da lige se min udsigt i aften. 🙂

Vintersolhverv. Tiden på året, hvor vi fejrer at mørket vender og dagene bliver lysere og lysere.

Det var en ny ting i vores familie, der måske bliver en tradition, men det var virkelig hyggeligt og forbavsende varmt at sidde der i bålet selv om det var frostvejr. Det var først da jeg kom hjem og væk fra bålet at jeg fandt ud af at min bagside var isnende kold, og der gik lige et par timer inden jeg fik varmet knoglerne op igen.

Der var én bestemt ting jeg godt kunne lide ved vintersolhvervsfesten. Noget som vi lige googlede os til mens vi fyldte ås med æbleskiver.

Vi skulle hver især skrive ned på et stykke papir hvilke ting fra det forgangne år, som vi ikke ville tage med os ind i det nye. Eller … symbolsk brænde dårligdommene af.

Så hver især skrev vi 3-4 punkter på en seddel, som vi ikke ville slæbe med os ind i det næste år, smed det på bålet og sagde “fuck off” til hvad der end har stået på de sedler.

Spændende at se om det holder stik.

Og glædelig vintersolhverv og jul til jer alle.

Ikke at det her overhovedet er forfatter-relateret, men I skal da lige se min udsigt i aften. 🙂 Vintersolhverv. Tiden på året, hvor vi fejrer at mørket vender og dagene bliver lysere og lysere. Det var en ny ting i vores familie, der måske bliver en tradition, men det var virkelig hyggeligt og forbavsende varmt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.