Er du okay, Maja …

Er du okay, Maja …

Den har været længe undervejs, min nye Okay-bog. Urimeligt længe.
Det har en hel masse årsager, som jeg faktisk ikke engang gider at komme ind på, for det ville bare lyde som dårlige undskyldninger, men anyway … til sidst, omsider og endelig blev jeg færdig med endnu en Okay bog.

Faktisk var jeg ikke engang sikker på at forlaget havde lyst til at udgive den fordi der nu var gået så lang tid siden den sidste Okay-udgivelse. Hvilket ville være helt forståeligt. Der skal jo være lidt momentum i sådan noget.

Men til min kæmpe store glæde og overraskelse, sagde de ja til bogen! Jeg kunne næsten ikke få armene ned igen. 🙂 Men det blev jeg jo ligesom nødt til for vi kastede os straks over manuspleje og korrekturlæsning, og nu er den så vidt at vi mangler forsiden.

Den glæder jeg mig som sædvanlig sindssygt meget til, selv om der selvfølgelig nok ikke er de store overraskelser i vente. 😉

Maja kommer til at handle om skilsmisse. Og det er måske meget naturligt, fordi jeg selv er blevet skilt i den periode der er gået. Jeg vil med det samme understrege at det er ikke MIN skilsmisse den handler om, fordi min foregik faktisk i god ro og orden, og min ex og jeg taler fint sammen i dag.

For at det skal være godt i en bog skal det selvfølgelig være lidt mere sat på spidsen, så det jeg forsøger at beskrive i Maja-bogen er helt klart en af de grimmere. Desværre er den langt fra urealistisk. Jeg har selv set det ske, og det er langt fra kønt.
Og dem der taber allermest i de grimme skilsmisser er børnene. Og det knuser mit hjerte hver gang jeg ser voksne bære sig himmelråbende åndsvagt ad, bare fordi de vil straffe hinanden.

Så et eller andet sted håber jeg faktisk at der er nogle voksne, der også vil læse Maja-bogen, når den udkommer engang i løbet af foråret 2022.

Den har været længe undervejs, min nye Okay-bog. Urimeligt længe.Det har en hel masse årsager, som jeg faktisk ikke engang gider at komme ind på, for det ville bare lyde som dårlige undskyldninger, men anyway … til sidst, omsider og endelig blev jeg færdig med endnu en Okay bog. Faktisk var jeg ikke engang sikker…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.