The shame …

The shame …

Jeg ved godt at det ikke nytter noget at skamme sig over det, men det er altså lidt pinligt at jeg har været så fraværende.

Desværre ligger landet sådan at jeg noget skriveblokeret for tiden, og derfor kommer der ikke meget fra min hånd. Hverken på de sociale medier eller rent skrivemæssigt. Det er pænt træls for at sige det på jysk. Måske det kan være et fortsæt for 2023? At der endelig kommer gang i skriveriet igen?

På håbsfronten er der dog alligevel lidt der pusler. Jeg har fornøjet mig med at skrive nogle blog indlæg på engelsk på en helt anonym side, hvor jeg virkelig har nydt at skrive, og hvor jeg har glædet mig til hver aften at kunne komme til pc’en.
Det er virkelig lang tid siden at jeg har haft det sådan, og hvis jeg kunne overføre den glæde til noget fiktivt skriv igen … så ville jeg være lykkelig!

Men jeg er her endnu. Jeg læser stadig masser af bøger, og jeg følger med på sidelinjen på hvad der sker derude i forfatterverdenen. Og jeg håber også at jeg kommer tilbage igen.

Hvis vi ikke ses derude, så glædelig jul og så håber jeg at det kommende år vil blive fuld af lykke, glæde, skrive- OG læseglæde.

Jeg ved godt at det ikke nytter noget at skamme sig over det, men det er altså lidt pinligt at jeg har været så fraværende. Desværre ligger landet sådan at jeg noget skriveblokeret for tiden, og derfor kommer der ikke meget fra min hånd. Hverken på de sociale medier eller rent skrivemæssigt. Det er pænt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.