Sommeren er over os …

Sommeren er over os …

Den eftermiddag hvor man går på sommerferie er altid den fedeste dag. Man føler at man har oceaner af tid, langstrakte dage, hvor man når hvad man når, og man kan gå i seng når det passer én og sove lige så længe man vil.

Okay, jeg er ved at blive gammel, jeg vågner tidligt alligevel, men så kan man jo få en masse ud af dagen, ikke? 😉

De sidste par år har jeg ikke været ude at rejse i sommerferien, fordi … ja, corona bla bla bla … og nu hvor det rent faktisk er muligt, har jeg valgt ikke at gøre det. Sært … men det blev bare til noget andet. Faktisk en masse frivilligt arbejde … den havde jeg ikke lige set komme. 🙂

Sidste vinter valgte jeg at blive Natteravn og i den forbindelse er jeg nu blevet shanghajet til ikke alene at være Natteravn på Langelandsfestivalen, men også at arbejde frivilligt sammen med datteren for at få billetter.

Så i ferien … skal jeg arbejde. 😉

Men Langeland er nu også et skønt sted om sommeren, se bare på billedet her, som jeg har tyvstjålet fra Visit Langeland.

Den eftermiddag hvor man går på sommerferie er altid den fedeste dag. Man føler at man har oceaner af tid, langstrakte dage, hvor man når hvad man når, og man kan gå i seng når det passer én og sove lige så længe man vil. Okay, jeg er ved at blive gammel, jeg vågner tidligt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.