Reading Challenges

Reading Challenges

Jeg har vist tidligere fortalt at jeg er en total bognørd. 😉

Derfor er jeg også hvert år med i diverse læse udfordringer – eller på nymodens dansk: Reading Challenges. Der er flere man kan deltage i, men den jeg primært forsøger at opnå er “The Reading Challenge”. Deres Facebook gruppe kan findes her.

Formålet med Reading Challenges er at læse noget der er uden for ens primære læse-område. Nogle gange kan man godt blive hængende lidt i samme rille og læse det samme igen og igen, men med læseudfordringer bliver man af og til tvunget over i nogle andre genrer, hvilket kan give nogle gode læseoplevelser.

Faktisk følger jeg – totalt urealistisk – hele 3 Reading Challenges: “The Reading Challenge” (som er dansk, og derfor er det den jeg prioriterer), “PopSugars Reading Challenge” og “Around the year in 52 books”. Mine Reading Challenges og de bøger jeg har læst til de forskellige prompts kan ses her.

I dag færdiggjorde jeg Chris Carters “One by One” som engelsk lydbog, og jeg lagde den under følgende prompt i læseudfordringen: A murder mystery/crime story.

Jeg har tidligere læst den her bog, men der er kommet flere bøger til i serien om Robert Hunter, så jeg besluttede mig sidste år for at starte forfra.
Man kan læse om bogen her.

Jeg har i øvrigt mødt Chris Carter et par gange. En gang til Bogforum, hvor jeg fik signeret en af hans bøger og så … naah, der mødte jeg ham faktisk ikke, men vinkede bare til ham. Eller … det er en laaang og lettere pinlig historie der involverer min forfatterveninde Louise Haiberg, så den bør jeg måske ikke buse ud med. 😉

I hvert fald kan bøgerne anbefales hvis man er til de lidt mere barske krimier.

Jeg har vist tidligere fortalt at jeg er en total bognørd. 😉 Derfor er jeg også hvert år med i diverse læse udfordringer – eller på nymodens dansk: Reading Challenges. Der er flere man kan deltage i, men den jeg primært forsøger at opnå er “The Reading Challenge”. Deres Facebook gruppe kan findes her. Formålet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.