Nanna er blevet godt modtaget

Nanna er blevet godt modtaget

At udgive en ny bog er altid nervepirrende. Man har lagt meget arbejde i den, og man håber at den finder bare enkelte læsere, der synes om den.
Især den/de første anmeldelser bliver ventet med klaprende tænder og rystende nervøsitet. Man plejer at kunne se en trend efter de første, og nu …

Nu slapper jeg lidt af igen … For de første anmeldelser er begyndt at komme, og jeg er så glad at jeg smiler fjoget det meste af tiden.

Jeg er så glad, jeg bliver nødt til at dele noget af dem med jer! 🙂

Pipalukbooks skriver: Det er en historie der er virkelig nærværende, vedrørende og rørende.

Bookeater: Jeg synes ikke kun de er ungdomsbøger. Voksne burde ikke snydes for de rå men fantastiske bøger.

Sanne Bogorm: Jeg glæder mig til flere “Er du okay” bøger, og tvivler på jeg kan få nok af dem.

Benedictes Bogblog: Igen har Anika Eibe fået skrevet en hovedperson med et slemt problem, udadtil virker usynlighed ikke som det største og værste problem, men det kan det faktisk godt være. 

Xenias Bogblog: “Er du okay, Nanna?” er ikke bare historien om en overvægtig pige. Det er historien om at kæmpe sig fremad, at mærke sin berettigelse i tilværelsen og sætte grænser. Samtidig er den en af de bedste YA bøger, jeg har læst om vold i forhold, fordi Eibe gør sit ypperligste for ikke at tegne tingene op i sort/hvid.

Romeo Reviews: Egentlig plejer der ikke at komme nogen anmeldelser op om tirsdagen, men med en bog så fantastisk som denne kunne jeg simpelt hen ikke vente!

Jeg er overvældet og dybt taknemlig! Tusind tak til alle der tager sig tid til at læse og endda skrive skønne anmeldelser!
Alle anmeldelserne er der linket til her:

Anmeldelser til “Er du okay, Nanna?”

 

At udgive en ny bog er altid nervepirrende. Man har lagt meget arbejde i den, og man håber at den finder bare enkelte læsere, der synes om den. Især den/de første anmeldelser bliver ventet med klaprende tænder og rystende nervøsitet. Man plejer at kunne se en trend efter de første, og nu … Nu slapper…

2 Comments

 1. Hej,
  Kommer der flere “Er du okay bøger”? og i så fald, hvornår får vi afsløret hovedpersonen?

  Kærlig Hilsen
  Cecilie, en stor fan af serien

  1. Hej Cecilie

   Der kommer forhåbentlig flere Okay bøger. Lige nu er jeg faktisk i gang med to. En med Helene og en med Jonas, der også må gå så grueligt meget igennem. 😉 Men bare rolig, han skal også nok få det godt igen. 🙂

   Kh
   Anika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.