Ideer …

Ideer …

Hold da op … jeg syntes det vælter ind med ideer for tiden!

Det er selvfølgelig et luksusproblem, men her inden for den seneste tid har jeg nedkradset ideer til 3-4 nye YA bøger, et par historiske og par scener hist og pist, som jeg gerne vil skrive.

Damn … så mange ideer, så lidt tid! 🙂

Hold da op … jeg syntes det vælter ind med ideer for tiden! Det er selvfølgelig et luksusproblem, men her inden for den seneste tid har jeg nedkradset ideer til 3-4 nye YA bøger, et par historiske og par scener hist og pist, som jeg gerne vil skrive. Damn … så mange ideer, så lidt…

4 Comments

 1. Hej! Jeg er en 14 årig pige. Mine venner og jeg er begyndt at læse dine “Er du okay” bøger, og vi synes rigtig godt om dem! Vi er alle sammen enige om, at det ville være super fedt hvis du skrev en “Er du okay, Jonas?”. Knus dine store fans!

  1. Hej Sonia

   Mange tak for din kommentar her og tusind tak for de pæne ord! De gør mig så glade! 🙂

   Jeps, Jonas er nok den næste der står for tur. Stakkels knægt. 😉

   Kh
   Anika

 2. Kære Anika.
  Jeg så dit foredrag i Ringe og fik sådan lyst til at komme med nogle ideer. Jeg kom hen og spurgte hvilken bog jeg skulle læse først og du sagde som en sød og helt okay joke “hvad fejler du?”
  Jeg fejler både ordblindhed og sukkersyge (diabetes type 1) som du jo ikke vidste.
  Jeg fik lyst til måske at fortælle dig om de problemer og ulemper det er at have enten sukkersyge eller ordblindhed, men kun hvis du kunne være interesseret.

  1. Kære Trille
   Tusind tak for din kommentar her på siden! 🙂 Og mange tak fordi du mødte op i Ringe, jeg håber det var en god oplevelse.

   Det gør mig ondt at du lider både af ordblindhed og diabetes. Jeg kan forestille mig at det gør dit liv besværligt i rigtig mange situationer, og jeg håber du er begyndt at komme overens med det.
   Diabetes kommer jeg nok ikke lige til at skrive om, da en af mine forfatterkollegaer på Tellerup netop har udgivet en bog om netop diabetes (https://tellerup.com/bog/3306/), men ordblindhed kunne jeg sagtens finde på at tage med i en bog. Det er en lidelse mange kender til, men som mange nok ikke rigtig gør sig begreb om hvor meget det betyder.
   Både for ens evner som læser, men også for selvværd og funktioner i det daglige.
   Jeg ønsker dig alt det bedste, Trille, pas rigtigt godt på dig selv, og tak fordi du skrev! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.