Endelig falder alting på plads.

Endelig falder alting på plads.

Nu tror jeg endelig der er fremskridt at spore i mit liv.
2018 var et år hvor jeg gik igennem forskellige vigtige ting. Stress, skilsmisse, flytning og især fokus på min datter, som var det absolut vigtigste i skilsmissen.

Jeg skal skynde mig at sige at det var en “god” skilsmisse, og min eksmand og jeg er stadig gode venner, så på mange punkter er jeg virkelig heldig.

Tingene er ved at falde på plads. Efter at have ventet længe, blev vores hus endelig solgt, og heldigvis gav det mig mulighed for at købe mit eget, for jeg må nok erkende at det der med at bo til leje slet ikke er mig. Nu hvor ventetiden er overstået og jeg er flyttet ind i mit lille, dejlige træhus, kan jeg mærke at jeg har følt mig som en “gæst” i hele det år jeg har boet til leje.
Og det gør altså noget ved kreativiteten. Også hele vente-følelsen.

Men nu ser det lysere ud. For hver dag der går, gør vi huset mere og mere til vores, og jeg kan mærke det på mit energi niveau og også på kreativitetsfronten. Jeg har LYST til at skrive igen, og jeg glæder mig så meget til at komme i gang med mange nye spændende historier.

Det seneste på den front er at jeg har indleveret “Er du okay, Helene?” til forlaget, og de sagde endda ja! Hvilket glæder mig sindssygt meget. Første og anden omgang manuspleje er lavet, og det går sin gang.
Rygterne vil vide at den vil udkomme til Bogforum i år, så det er SÅ spændende!

Så lige nu går jeg faktisk og spekulerer over hvad jeg så har lyst til at skrive på. Skal det være en okay historie mere? Jeg har jo ideer til et par stykker.
Eller skal jeg prøve noget andet af?

Det ved jeg ikke endnu, men mulighederne ligger åbne for mig, og jeg føler mig glad og lykkelig og tilfreds og motiveret for første gang i meget lang tid.

Det ER sgu dejligt. 🙂

Håber I alle har det godt, derude. 🙂

Nu tror jeg endelig der er fremskridt at spore i mit liv. 2018 var et år hvor jeg gik igennem forskellige vigtige ting. Stress, skilsmisse, flytning og især fokus på min datter, som var det absolut vigtigste i skilsmissen. Jeg skal skynde mig at sige at det var en “god” skilsmisse, og min eksmand og…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.