Ahhh – juleferie …

Ahhh – juleferie …

Det blev jul. Lige som det plejer at gøre. Alt for hurtigt og med alt for meget at lave. Lige som det plejer at være. 🙂

Men nu er det ferie. Jeg har knoklet som en gal på brødjobbet inden jul med masser af overarbejde, men det er udelukkende fordi jeg – da jeg klappede den bærbare i lørdag aften d. 22. december – ikke har tænkt mig at røre den før jeg igen starter på arbejde 2. januar.

Desværre kan jeg jo ikke leve af at skrive, og derfor er jeg tvunget til at have det job. Og et job som jeg faktisk okay kan lide, når der ikke er for meget af det. Men derfor kan jeg alligevel godt lide at dyrke tanken om at være fuldtidsforfatter.
At få tid til at skrive alle de bøger der rumsterer i mit hoved … alle de personers skæbne, som jeg gerne vil fortælle.

Lige nu er jeg i gang med faktisk 2 Okay-bøger, men gosh darn … nu ramte en idé mig i hovedet lillejuleaften, og nu bliver jeg simpelthen lige nødt til at bruge dagen i dag på at skrive den ned. Ellers kommer den da til at drive mig til vanvid. 🙂

I hvert fald håber jeg at få lidt tid her i juledagene til at følge min lyst og skrive lidt på den, også selv om jeg ved at der er folk der venter på en ny Okay-bog.

Jeg håber at I alle har haft en dejlig juleaften og har tilbragt den præcis sådan som I allerhelst vil, og så vil jeg ønske jer nogle skønne, hyggelige og dejlige juledage.

Kærlig hilsen
Anika

Det blev jul. Lige som det plejer at gøre. Alt for hurtigt og med alt for meget at lave. Lige som det plejer at være. 🙂 Men nu er det ferie. Jeg har knoklet som en gal på brødjobbet inden jul med masser af overarbejde, men det er udelukkende fordi jeg – da jeg klappede…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.