Yay, efteråret er på vej.

Yay, efteråret er på vej.

Ja, okay, jeg ved godt det er en upopulær mening at have, men jeg ELSKER at efteråret er på vej.

Ikke bare fordi jeg virkelig, VIRKELIG ikke fungerer særlig godt i varme (og specielt ikke med den varme vi har haft i sommer), men også fordi det bare er skønt at kunne krølle sammen i sofaen med et tæppe, en kop te og enten computeren eller en god bog.

Derudover er efteråret jo også bognørdernes mekka. Der sker så meget bogrelateret, og i år er jeg endda blevet booket til nogle events.

På onsdag d. 29/8 skal jeg over til ViUnge og deltage i nogle Podcasts hvor jeg får lov til at tale om mine bøger. De bliver udgivet senere på året, og jeg skal nok holde jer opdaterede.

Fredag d. 31/8-2018 er jeg at finde på Middelfart Bibliotek til et event, hvor jeg skal diskutere YA litteratur sammen med dygtige kvinder som Eva Lucia, Ditte Wiese-Rasmussen og Christina Bonde.

16+17. september er der Fantasy festival i Esbjerg, hvor jeg vanen tro dukker op med mine mangeårige skrivebuddies (og som alle skriver fantasy for tiden): Pernille Eybye, Carina Evytt og Louise Haiberg.

Så er der den store bogmesse i Bellacenteret, hvor jeg helt klart skal med. Det sker den 26-28. oktober.

Og slutteligt skal jeg deltage i et interview på Ringe Bibliotek d. 21. november.

Så I skal nok få RIGELIGT at se til mig. 🙂

På skrivefronten går det meget bedre! Jeg havde et dumt skrive-forår med stress og andre personlige ting, der bare ikke fungerede sammen med kreativitet, men her over sommeren er jeg faktisk kommet et godt stykke på endnu en okay bog.
Den kommer til at handle om Jonas og jeg er allerede godt 90 sider inde i mit første udkast. I og med at de skal holdes på under 150 sider betyder det at jeg er ved at nærme mig enden.
Og så er der faktisk to okay bøger mere der er begyndt at rumstere i hovedet på mig. Hmm … faktisk tre, men lad os nu se.

Og mere bogsnak. Jeg har virkelig fået læst meget i år! Jeg er totalt nørdet og deltager i 2 reading challenges i år (de kan ses her på siden), og det er virkelig skægt, for man får læst bøger man ikke normalt ville have læst. Det er virkelig skønt.
Har I fået læst nogen gode bøger hen over sommeren?

 

Ja, okay, jeg ved godt det er en upopulær mening at have, men jeg ELSKER at efteråret er på vej. Ikke bare fordi jeg virkelig, VIRKELIG ikke fungerer særlig godt i varme (og specielt ikke med den varme vi har haft i sommer), men også fordi det bare er skønt at kunne krølle sammen i…

6 Comments

 1. Jeg føler mig ellers som den eneste, der absolut ikke gider det der efterår. Dagene bliver korte, det er gråt og det regner. Ad, ad haha 😀

  1. Ja, det er frygteligt, ikke? 😉
   Folk kigger så underligt, når man siger sådan, men jeg synes nu det er skønt! 🙂

 2. Hvad er det for nogle Okay-bøger? Jeg kender selvfølgelig de to af dem, men hvad er de andre? Æææælsker for øvrigt også efteråret. Lidt mindre en dag som i dag hvor det blæser og regner (kan bedst lide temperaturer på 10-18 grader, solskin og efterårsfarverne), men pyt. 🙂

  1. Hej Eva
   Jeg genlæste lige mit indlæg fra sidste år, og sjovt nok så er følelsen præcis det samme. 🙂 Eeeelsker det. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.