Optimisme og #Foxfattercamp17

Optimisme og #Foxfattercamp17

Der har været stille på min blog her på det sidste.

Jeg gider næsten ikke ævle om det, men stress-monsteret havde forsøgt at få mig ned med nakken igen, men jeg nægter at lade mig kue af den igen. Been there, done that, og det gider jeg ikke igen.

For nylig læste jeg en bog “Orden i Kaos“, og hvis det bliver ved med at fungere lige så godt for mig, som det har gjort indtil nu, så har den simpelthen reddet mit liv. Eller i hvert fald min stressbalance. 🙂
Jeg har fundet mig en balance der hedder at jeg – indtil tøsen skal i seng – enten arbejder på brødjobbet hjemmefra, laver blogindlæg eller forsøger at være lidt social på de sociale medier.

Når tøsen så er lagt i seng, finder jeg skrivebogen frem og får skrevet i hånden, og det fungerer!! Jeg er vildt glad, og optimistisk.

I dag er jeg så landet i det jyske til forfattercamp for Tellerup-forfatterne, og i dag har jeg indskrevet over 4500 ord fra det håndskrevne. 13 sider! Og vi kom endda sent i gang, fordi vi først landede heroppe klokken 5.

Jeg er nærmest latterligt glad. 🙂

Der har været stille på min blog her på det sidste. Jeg gider næsten ikke ævle om det, men stress-monsteret havde forsøgt at få mig ned med nakken igen, men jeg nægter at lade mig kue af den igen. Been there, done that, og det gider jeg ikke igen. For nylig læste jeg en bog…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.