Hårdt arbejde

Hårdt arbejde

Hver gang jeg synes at min hjemmeside eller mine blogs trænger til en makeover, glemmer jeg hvor meget arbejde der egentlig er i det.

Det er altså ikke bare at trykke på en knap og skifte tema, og da slet ikke når man skal skifte webhotel, som i dette tilfælde.

Til gengæld virker wordpress (som jeg bruger nu) væsentligt nemmere at bruge end One.Coms hjemmesideprogram (som nu er begyndt at koste penge), og har vist også nogle mere lækre skabeloner.

Jeg tænker dog at jeg lader den gamle blog blive liggende, for jeg kan ikke rigtigt overskue at skulle flytte 229 indlæg. Dog tror jeg måske at jeg laver et populært indlæg område, til de mest vigtige.

 

Bortset fra al arbejdet med at skifte webhotel, er jeg også i gang med to Okay-bøger på samme tid. Jeg har to ideer der hver især trænger sig på, men ingen af dem synes at vinde kampen, så lige nu vakler jeg lidt mellem de to ideer og prøver at ignorere den tredie, som også banker på.

Hvis der er nogen der har noget input til mit nye virtuelle hjem, så skriv endelig til mig! Jeg er ikke den skarpeste kniv i skuffen, når det kommer til den slags her. 🙂

Hver gang jeg synes at min hjemmeside eller mine blogs trænger til en makeover, glemmer jeg hvor meget arbejde der egentlig er i det. Det er altså ikke bare at trykke på en knap og skifte tema, og da slet ikke når man skal skifte webhotel, som i dette tilfælde. Til gengæld virker wordpress (som…

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.