At vælge en lydbogsindlæser

At vælge en lydbogsindlæser

Jeg er så heldig at Tellerup lader bøgerne blive indlæst som lydbøger.

Noget som jeg selvfølgelig er ellevild med, fordi jeg selv er storforbruger af lydbøger. Jeg elsker at indtage bøger i det format, fordi man kan lave så meget andet, mens man får oplevelsen af en god bog. Gå en tur, tusle rundt i huset og lave huslige ting, vasketøj, havearbejde osv. osv.

Derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvem der indlæser ens bøger. Stemmeføring, stemmetype og personlighed har helt vildt meget at sige.

Nu må jeg så med skam erkende at jeg personligt ikke er vild med danske oplæsere, når det kommer til at indtage bøger. Jeg hører stort set kun engelske lydbøger. Men sådan er vi så forskellige. Mange andre kan ikke klare de engelske/amerikanske.

I hvert fald fik jeg af forlaget 4 ledige muligheder for indlæsere til “Er du okay, Maja?”, som jeg måtte lytte til før vi valgte.

Men det er svæææært. 🙂

Jeg er så heldig at Tellerup lader bøgerne blive indlæst som lydbøger. Noget som jeg selvfølgelig er ellevild med, fordi jeg selv er storforbruger af lydbøger. Jeg elsker at indtage bøger i det format, fordi man kan lave så meget andet, mens man får oplevelsen af en god bog. Gå en tur, tusle rundt i…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.