Nynazisten

Nynazisten

 

Forlaget Branner & Korch – September 2003

ISBN-nummer: 87-411-5974

Omslagsillustrator: Morten Stern

 

 

UDSOLGT FRA FORLAGET, men kan købes af forfatteren til en latterlig lav pris. Et klassesæt på 30 stk. for kun 299,- + forsendelse. Læseeksemplarer udsendes gratis.

 

Bagsidetekst:

 

“Tænk, hvis de aldrig havde åbnet grænserne for det rakkerpak. Så ville din kæreste ikke have forladt dig til fordel for en skide perker, vel?”

Thomas følte det, som om han havde fået et slag i ansigtet. Han så op på Jørgen med et tomt blik. Han havde jo ret! Hvis grænserne aldrig var blevet åbnet, var tamilerne ikke kommet herop, og hvis ikke de havde åbnet et pizzeria her, ville Laila aldrig have mødt ham Niranjan og slået op med Thomas. Hvis der kun var danskere her i Danmark, ville det aldrig være sket!

“Du kan godt se, hvad jeg mener, ikke?” spurgte Jørgen nu med en lav stemme. “Og hvem ved, hvad de bosniere gør, når først de begynder at krybe ud af asylcenteret som myrer ud af en tue. Hvem ved, hvis piger de vil stjæle, eller hvis arbejde de vil tage? De har ikke noget at gøre her, og hvis de ikke går frivilligt, må vi fandeme tvinge dem. Uanset hvordan.”

Thomas så på Jørgen med et tomt blik, men begyndte så at nikke fraværende.