Historien bag Knogler

Forlaget Kandor er kendt for sine fantastiske novellekonkurrencer. Forlaget tager mange spændende emner op og udgiver dem i rigtigt gode novelleantologier.

 

Konkurrencen om “Darc Erotica” er ingen undtagelse. Genren er åbenbart ret udbredt i USA, men her i Danmark har ingen vist turdet binde an med det endnu, og derfor udskrev forlaget en konkurrence, hvor danske forfattere skulle komme med et bud på at kombinere horror og erotik, hence Darc Erotica.

 

Nu skriver jeg jo hverken horror eller erotik, selv om der da har været sexscener i snart sagt alle mine historier. I hvert fald i romanerne. Men at kombinere disse to?

Derfor havde jeg faktisk slået konkurrencen ud af hovedet, indtil en veninde af mig, der netop skriver horror, udfordrede mig. “Du tør måske ikke ….?”

Og ja, jeg er nem. Tilsyneladende kan jeg ikke stå for Kyllingetesten, og derfor måtte jeg jo stå ved det, og skrive et bidrag til konkurrencen.

Hvis alt gik galt, var der jo bare det. Og hvis det gik godt … ah, det gjorde det jo nok næppe, men så kunne man da altid bede om at få den udgivet under pseudonym. 🙂

 

Så jeg gik i gang, og jeg må sige … det var et af de mest spændende projekter i lang tid. Man bør ind i mellem drage helt ned i de dybeste lag af sin kreatitivtet, udfordre sine grænser, og endda træde ud over dem. Og det synes jeg godt nok at jeg gjorde her.

Det var meget grænseoverskridende for mig at skrive den, og jeg har da også sagt til min familie og mine kollegaer at de ikke måtte læse den. Alene af frygt for at de ville drage paralleler mellem mig og hovedpersonen, for – og det vil jeg lige slå fast igenigen – en forfatter kan altså godt skrive om noget, som ikke nødvendigvis kendetegner én selv. 🙂 OGSÅ selv om hovedpersonen er en kvinde!

Senere har jeg dog slækket på det. I må gerne læse den. Bare husk at adskille fiktion med virkelighed. 😉

 

Til min store overraskelsefik jeg endda en mail om at jeg blev udtaget til at deltage i antologien, og nu … jeg glæder mig SÅ meget til at læse den. Jeg kan næsten ikke vente med at se, hvad de andre har fundet på af grumme historier.

Og hvis jeg skal tro redaktøren, så skal vi vist alle glæde os. De er … citat: “nasty”. 🙂